Laatste berichten...

12. sep, 2018

"Hoe zit het nu weer met die fameuze documentaire ?" zal U zich misschien afvragen. En terecht, want het is al een hele tijd zeer stilletjes geweest rond dit onderwerp.

Wel, in het laatste jaar heeft de regisseur, Kenneth Kerckhofs, de docu ingeschreven in een heleboel internationale filmfestivals. Hieronder vind je de lijst terug van alle inschrijvingen. In vele gevallen is "absolute exclusiviteit" één van de inschrijvingsvoorwaarden, wat er eigenlijk op neerkomt dat de docu niet in het publiek mag getoond geweest zijn (om de juryleden niet te beïnvloeden). Hierdoor blijft die tot het laatste festival is afgelopen, ook beveiligd met een wachtwoord.

 1. Al-Nahj International Film Festival (Karbala, Irak)
 2. The Little Muddy Film & Media Festival (Illinois, USA)
 3. Freeland Film Festival (Greenlake, Wisconsin, USA)
 4. Food Film Fest (Bergamo, Italië)
 5. Freep Film Festival (Detroit, USA)
 6. Food Film Festival World (Kiëv, Oekraïne)
 7. Cortokino 2018 (Mumbai, India)
 8. Copper Coast International Film Festival (Swansea, UK)
 9. Pakistan International Film Festival (Islamabad, Pakistan)
 10. Reel Shorts Film Festival (Canada)
 11. Sustainability Shorts Film Festival (Urbana, USA)
 12. Fronteira - International Documentary and Experimental Film Festival (Goias, Brazilië)
 13. The Rare Disease International Film Festival (Rome, Italië)
 14. Sylhet Film Festival (Sylhet, Bangladesh)
 15. Golden Tree International Documentary Festival (Frankfurt Am Main, Duitsland)
 16. Ghandi Panorama (Mumbai, India)
 17. Festival Politica (Lissabon, Portugal)
 18. WeCare Festival (Barcelona, Spanje)
 19. Prilep International Film Festival (Prilep, Macedonië)
 20. San Maura Film Festival (Turijn, Italië)
 21. European Film Festival (Lille, Frankrijk)
 22. KRAF (Rijeka, Kroatië)
 23. 4 FICAE (Valencia, Spanje)

 

12. apr, 2018

Vandaag, donderdag 12 april 2018, zou wel eens de belangrijkste dag uit mijn leven kunnen worden (maar loof nooit de dag eer het avond is).

De grote cardioloog Dr. Aseem Malhotra zal spreken over "Big Pharma is killing for profit" (Big Pharma doodt voor winst") in het Europees Parlement in Brussel en dit wil ik voor geen geld missen. Het is een unieke kans om één van mijn vijf idolen "in the flesh" te kunnen zien en misschien zelfs ontmoeten.

Het team van Dr. Andreas Eenfeldt zal ter plaatse zijn om een live streaming te verzorgen en ikzelf ben verzocht om deel uit te maken als vertegenwoordiger van het team van Wim Tilburg's groep Leefstijl als Medicijn.

De eer is groot en ik stel bijzonder hoge verwachtingen. 

 

23. mrt, 2018

Het opwindende nieuws van de documentaire Ex-dmt2 die vanaf 1 april op het Internationaal Filmfestival Al-Nahj in Karbala, Irak wordt gedraaid, heeft me een boost gegeven om opnieuw energie te pompen in het delen van mijn ervaringen met de LCHF-levensstijl.

De laatste weken heb ik daarom koortsachtig gewerkt aan een lezing die ik voor het eerst zal geven tijdens de Jaarmarkt 2018 aan de Zandstraat in Westmalle. Meer informatie op de bijgevoegde flyer.

Wat daarenboven zeer toevallig én bovendien bijzonder hoopgevend en bevestigend bij me overkwam, was de lezing die ik op 22 maart in het Woonzorgcentrum van de gemeente Malle heb bijgewoond en die werd gepresenteerd door diëtiste Mvr. Tinne Beyens. Zij sprak vooral onze ouderen aan over haar "methode" om de gezondheid te verbeteren om 100+'ers te worden, niet wat betreft gewicht, maar wat betreft leeftijd.

3. mrt, 2018

Er is bijzonder spannend én heerlijk nieuws te melden !

Herinner je jezelf nog dat eerder in deze blog de melding werd gemaakt dat er een documentaire werd gedraaid door regisseur Kenneth Kerkhofs ?

Hij is sinds het afwerken van deze film in juli 2017 onophoudelijk bezig geweest met het insturen van de video naar Internationale Filmfestivals.

En het is hem nu gelukt een plaatsje te bemachtigen op het Al-Nahj Internationaal Filmfestival 2018 in Karbala, Irak ! De docu EX-DMT2 werd geselecteerd ! Als dat geen reden is om een fles te ontkurken, weet ik niet meer wat hiervoor in aanmerking zou kunnen komen.

Op 1 april gaat het festival van start ! We houden met z'n allen de adem in !

8. dec, 2017

De feestperiode 2017 is aangebroken. Naast Sinterklaas en verjaardag vieren komen Kerstmis, verjaardag petekindje, Nieuwjaar én het huwelijk van mijn jongste zus er aan.

Belangrijk is dus om jezelf voor te bereiden en te zorgen dat je niet "hervalt" in de oude en afgezworen gewoonten. Als je echter tot tien telt, weet je meteen dat het woord "hervallen" absoluut niet meer in jouw woordenboek mag voorkomen.

Het gewichtsverlies dat ik na twee jaar en zes maanden heb bekomen (-32kg) heeft ook geleid tot een verscherpte spiermassa. De zwemband-buik is stilaan plaats aan het maken voor een vernauwing van de taille en een vergroting van de borst- en schouderspieren.
Het verliezen van gewicht zonder veel sportieve inspanningen te doen heeft niet geleid tot het aftakelen of verminderen van spiermassa, integendeel zoals te zien is op de foto.