Vaarwel diabetes t2

Sinds begin oktober 2016 heb ik, na 4 jaar zonder gezeten te hebben, opnieuw mijn rijbewijs in ontvangst kunnen nemen.
Wat was er dan gebeurd ? Dronken achter het stuur ? Ongeval gehad ? Misdrijf gepleegd ? Neen, niets van dat alles ! Door de vergevorderde diabetes mellitus type 2 waar ik al vele jaren aan leed, was het, volgens een gespecialiseerde arts, onverantwoord om nog met een voertuig te blijven rijden. Een onverwachte opstoot van een hypo- of hyperglycemie zou gevaarlijk kunnen zijn tijdens het rijden en daarom moet voorkomen worden dat er ongelukken zouden kunnen gebeuren.

In mei 2015 ben ik in contact gekomen met de website van de Zweedse dokter Dr. Andreas Eenfeldt. Op zijn blog www.dietdoctor.com kan je alles vinden wat je moet weten en doen om verlost te geraken van deze ongenadige ziekte, want onthoud goed : je hebt alles zélf in de hand. En wat bijzonder mooi is van Dr. Eenfeldt : alles is GRATIS en je wordt niet geplaagd door vervelende reclameboodschappen want hij wordt niet gesponsord door een of ander bedrijf.

Niet alleen ben ik nu verlost van diabetes mellitus type 2 maar ondertussen ben ik ook 29kg aan gewicht verloren.

Lees verder als er een belletje is gaan rinkelen of indien je nieuwsgierig bent geworden om meer te weten...

 

Dit was mijn situatie vóór aanvang van LCHF (Low Carb High Fat).

Met veel trots en dankbaarheid voor wat Dr. Andreas Eenfeldt me heeft geleerd op zijn blog www.dietdoctor.com ben ik niet langer één van de 380 miljoen diabetespatiënten in de wereld.